Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell dedica set nous carrers i equipaments a persones il·lustres del municipi

Són personatges relacionats amb la història recent de Calafell, entre els quals destaca Joan Solé Bosch, qui va ser president de la Confraria de Pescadors

La placeta de l’església de l’Assumpció de Segur rebrà el nom de plaça de Joan Costa Arnau La placeta de l’església de l’Assumpció de Segur rebrà el nom de plaça de Joan Costa Arnau AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Febrer 2019 10:47

El ple de l’Ajuntament de Calafell ha aprovat dedicar set carrers i equipaments a persones il•lustres de Calafell. Aquests noms se sumen a les tres dones que, recentment, han estat incorporades al nomenclàtor local.

“Aquestes persones i la seva empremta han fet possible el Calafell que coneixem. Són testimonis i protagonistes importants en el desenvolupament del nostre municipi, en diversos camps i aspectes”, estableix la moció aprovada per tots els grups municipals.

Els carrers i espais públics que rebran nous noms són els següents:

La plaça del costat de la Confraria de Pescadors rebrà el nom de Plaça del Manila dedicada a Joan Solé Bosc, conegut com el Manila. La pista poliesportiva del Castell es dirà Pista Poliesportiva Marcel Miró. La plaça situada davant de la llar d’infants Els Terrossets, rebrà el nom de plaça de Manuel González. Els locals municipals situats a la plaça Alcalde Romeu es coneixeran com a Centre Cívic Magí Sicart. L’actual Passatge de Sant Antoni serà conegut com a Rambla d’Antoni Artigas. La placeta de l’església de l’Assumpció de Segur rebrà el nom de Plaça de Joan Costa Arnau. I la plaça situada al costat de l’escola Santa Creu es dirà Plaça de Joan Mata.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: