Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CDC de Sant Jaume dels Domenys tomba una moció d’ERC que proposava anomenar ‘U d’octubre’ un parc del poble

L’alcalde i quatre regidors voten en contra, mentre el sisè membre de Convergència s’absté

Imatge d'arxiu de Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès Imatge d'arxiu de Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Dijous, 24 Gener 2019 10:24

El grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Jaume dels Domenys ha tombat una moció presentada per Esquerra amb la qual es proposava anomenar ‘U d’octubre’ el parc de la Casa de Cultura, en record al referèndum d’independència del 2017. Els republicans van presentar la iniciativa al ple municipal del mes de desembre, però ha estat aquesta setmana quan han fet públic els resultats a través de les xarxes socials. El canvi de nom del parc no va prosperar perquè l’alcalde Magí Pallarès (CDC) i quatre regidors del seu partit van votar-hi en contra, mentre el sisè representant convergent es va abstenir. A favor només hi van votar els quatre membres d’Esquerra.

Els republicans han lamentat que el ple no aprovés la moció, ja que recorden que el text tenia el suport d’una recollida de signatures dels veïns del poble. En un breu comunicat, Esquerra ha carregat contra Pallarès i els regidors del govern, assegurant que “deneguen la petició popular dels veïns de commemorar els fets de l’1 d’octubre i l’esforç de la gent”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: