Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presenten un programa d'acompanyament perquè 78 aturats de llarga durada del Baix Penedès trobin feina

Del col·lectiu de persones aturades al Vendrell, el 42% acumulen més de 12 mesos cercant feina i, el 28%, porten més de 24 mesos seguits a l'atur

El regidor d’Ocupació del Vendrell, Kenneth Martínez, durant la presentació en roda de premsa del programa UBICAT El regidor d’Ocupació del Vendrell, Kenneth Martínez, durant la presentació en roda de premsa del programa UBICAT CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Gener 2019 18:44

Aquesta setmana s'ha presentat a l'EINA del Vendrell el programa 'UBICAT', destinat a persones de col·lectius amb dificultats d’inserció laboral i a aturats de llarga durada de la comarca. El regidor d’Ocupació del Vendrell, Kenneth Martínez, va explicar que “UBICAT es tracta d’un programa d’acompanyament a la inserció i de suport ocupacional per a la inclusió social”.

Del col·lectiu de persones aturades al Vendrell, el 42% acumulen més de 12 mesos cercant feina. És significatiu que el 28% de les persones aturades portin més de 24 mesos seguits a l’atur. Desglossat per sexe, el 46% de les dones passen més de 12 mesos aturades mentre que els homes representen el 36%.

Aquest programa, que va començar el 14 de desembre de 2018 i que acabarà el 31 de desembre de 2019, atendrà un total de 78 usuaris. El conjunt d’aquest col·lectiu són persones derivades de l’Oficina de Treball de la Generalitat o procedents de la pròpia borsa de L’EINA o d’entitats col·laboradores.

Mitjançant actuacions d’orientació sociolaboral i actuacions de coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses, els usuaris treballen les competències personals i professionals i es beneficien de pràctiques no laborals i d’acompanyament a la inserció laboral.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, d’acord amb el Programa UBICAT, regulat per l’Ordre TSF/143/2018, de 3 d'agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: