Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde Josep Andreu repetirà com a candidat d'Agrupament Catalanista de Montblanc a les eleccions

L'assemblea de militants i simpatitzants ho va decidir per unanimitat

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha estat reelegit com a cap de llista de l'Agrupament Catalanista de Montblanc-Acord Municipal (ACM-AM) L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha estat reelegit com a cap de llista de l'Agrupament Catalanista de Montblanc-Acord Municipal (ACM-AM) CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Gener 2019 19:23

El passat dimarts 15 de gener Agrupament Catalanista de Montblanc – Acord Municipal (ACM-AM) va celebrar l'assemblea de militants i simpatitzants per a escollir el cap de llista de la formació republicana a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el dia 26 de maig d'aquest any.

A l'elecció només es va presentar una candidatura, la de l'actual alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que va ser aprovada, per vot dipositat en urna, per la unanimitat de tots els presents, 55 persones.

En les seves primeres declaracions com a candidat a l'alcaldia de Montblanc, Josep Andreu ha agraït la confiança dipositada pels companys de partit, i ha avançat que seguirà fent tàndem amb Francesc Benet, que anirà a la llista com a número dos. Andreu espera tornar a aconseguir l'alcaldia de la capital de la Conca de Barberà, una comarca on li agradaria que Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) fos la força majoritària i hegemònica.

L'alcaldable d'ACM-AM assenyala que la formació presenta un programa de continuïtat, en què cuidar el sector industrial, impulsar les polítiques d'habitatge, l'aposta pel turisme i el suport a l'agricultura seran alguns dels eixos principals.

A partir d'ara, Josep Andreu i els companys de partit començaran a elaborar el programa electoral i la llista, en què hi haurà nombroses novetats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: