Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit obre dilluns les inscripcions als cursos del Centre Cívic Cal Cego

S’ofereixen una vintena de cursos d’idiomes, música, informàtica, fotografia, etc / El període d’inscripció s’allargarà fins al 25 de gener, de 10:00h a 13:30h i de 16:00h a 20:30h

El Centre Cívic Cal Cego on s'impartiran els cursos El Centre Cívic Cal Cego on s'impartiran els cursos AJUNTAMENT DE CUNIT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 13:47

El Centre Cívic Cal Cego ofereix pel trimestre que comprèn els mesos de febrer a abril una vintena de cursos i tallers impartits al mateix centre. Alguns dels cursos són gratuïts i la resta inclouen una quota d’inscripció. Aquest trimestre que entra presenta algunes novetats com són els cursos d’enquadernació artística, cuina per a celíacs i vegana, balls com Kizomba i Bachata, i fotografia experimental.

També hi ha cursos lingüístics com català, castellà, francès i anglès. Aquests cursos van adreçats a alumnes de diversos nivells.

Pel que fa a activitats manuals, hi ha diverses opcions de cursos: cosir a màquina nivell d’iniciació i avançat, croche, amigurimi, patchwork, enquadernació artística, dibuix i pintura.

Quant a activitats físiques n’hi ha: bachata i kizomba, line dance, balls de saló, creixement personal, feng-shui, tai txi txuan i pilates.

Entre les activitats de cuina, a Cal Cego es podrà aprendre: rebosteria, cuina per a celíacs i tupper take away vegà.

Disciplines com la fotografia, la música i la informàtica també ofereixen diversos cursos: informàtica bàsica, avançada i pràctica, iniciació a la fotografia, fotografia experimental, retrats impactants, classes de cant i guitarra.

I opcions específiques per als que tenen mascotes: flors de bach per a gossos i el teu gos i tu.

Podeu consultar tota la informació sobre els cursos en aquest enllaç  . Les inscripcions i pagaments es realitzaran al Centre Cívic Cal Cego, en horari de 10:00h a 13:•30h i de 16:00h a 20:30h, fins al 25 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: