Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC insta els partits tarragonins a "blindar" l’ajuntament de l’extrema dreta

Els republicans demanen un compromís en defensa dels drets humans enfront els partits que promouen la involució democràtica

El portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, intervenint en el ple del passat mes de desembre El portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC, Pau Ricomà, intervenint en el ple del passat mes de desembre ESQUERRA TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 11 Gener 2019 10:37

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha instat les formacions polítiques de la ciutat a "blindar" l’ajuntament de l’extrema dreta: "Demanem el compromís de les forces polítiques amb tradició democràtica de no establir cap pacte de govern a Tarragona amb els partits que promouen el retrocés dels drets humans ni amb els que els hi donen suport en altres institucions". Els republicans demanen un front comú de tots els demòcrates per tal de mostrar un rebuig frontal a la normalització dels postulats ideològics de l’extrema dreta. "Els demòcrates ens hem d’oposar frontalment a totes aquelles polítiques regressives que atemptin contra els drets humans i la dignitat de les persones", afirma Ricomà. El lcandidat d’ERC a l'alcaldia de Tarragona assegura que és "inadmissible en democràcia acceptar l’atac i el retrocés en els drets nacionals, en la lluita contra la violència masclista, la defensa dels drets LGTBI o el dret a l’avortament com proposen algunes formacions polítiques".

Ricomà demana un posicionament clar i frontal contra aquest retrocés democràtic i alerta que el que està en joc és molt valuós. "No podem posar en perill les llibertats democràtiques ni minimitzar els plantejaments de l’extrema dreta segons les necessitats partidistes de cada moment", ha reblat.

El líder de la formació republicana explica que portaran aquest debat al ple de gener i espera arrencar un compromís dels partits amb tradició democràtica. "En un estat democràtic és indispensable traçar una gruixuda línia vermella entre els partits que hem lluitat per la consecució dels drets socials i els partits que els coarten i amenacen", ha conclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: