Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils inicia un programa per la inserció laboral de persones aturades majors de 30 anys

El 'Programa 30 Plus' permetrà formar i donar feina a 20 persones en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils

Les persones aturades i les empreses interessades en els contractes subvencionats es poden adreçar al Centre de Formació l’Estudi Les persones aturades i les empreses interessades en els contractes subvencionats es poden adreçar al Centre de Formació l’Estudi CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Gener 2019 18:33

El Departament d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils inicia un any més el 'Programa 30 Plus'. L’objectiu és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys o més, amb baix nivell de formació, que es trobin en situació de desocupació.

Es tracta d’un projecte innovador de formació i treball creat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i desenvolupat en el marc de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals, subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

A diferència d’altres programes, el '30 Plus' pren com a punt de partida les necessitats reals de les empreses del territori. D’aquesta manera, en funció dels llocs de treball existents se seleccionen les persones més adients per ocupar les vacants i se’ls facilita la formació específica necessària per poder dur a terme correctament les tasques requerides. Alhora, el programa dóna suport a la contractació mínima de 6 mesos amb una subvenció que pot abastar fins als 9 mesos.

El programa permetrà formar i inserir 20 persones en base a les necessitats reals de les empreses de Cambrils. La quantia total de la subvenció atorgada és de 85.115 euros.

Les persones aturades i les empreses interessades en els contractes subvencionats es poden adreçar al Centre de Formació l’Estudi (avinguda Horta de Santa Maria, 14), trucar al 977307401 o escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: