Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’EINA del Vendrell presenta els nous plans d’ocupació del Programa Treball i Formació

S’han presentat quatre línies diferents per a la contractació d’un total de 33 persones en situació d’atur

El regidor d’Ocupació del Vendrell, Kenneth Martínez, va presentar els plans d’ocupació amb els quals es volen afavorir la contractació de persones aturades El regidor d’Ocupació del Vendrell, Kenneth Martínez, va presentar els plans d’ocupació amb els quals es volen afavorir la contractació de persones aturades CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Desembre 2018 00:42

El regidor d’Ocupació del Vendrell, Kenneth Martínez, va presentar els nous plans d’ocupació amb els quals es volen afavorir la contractació de persones en situació d’atur mitjançant el Programa Treball i Formació 2018, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, per tal d’afavorir la inserció laboral.

Hi ha quatres línies diferents: PNP, són accions d’experiència laboral i de formació dirigides a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi i majors de 45 anys. RGC, accions d’experiència laboral i de formació dirigides a persones en situació d’atur beneficiàries o sol·licitants de la Renda Garantida de ciutadania. DONA, accions d’experiència laboral i de formació per a dones en situació d’atur, majors de 52 anys. COOR, accions de coordinació i suport del programa; una persona portarà la coordinació del programa entre els diferents departaments, i s’encarregarà de fer el seguiment d’accions de formació, de les tasques de tutorització mensuals dels participants, i de les accions adreçades a facilitar la inserció laboral dels participants una vegada finalitzat el programa.

Els contractes es desenvoluparan durant el 2019; l’acompanyament entre accions d’experiència laboral i formatives és deu a la voluntat de fomentar a les persones destinatàries la formació permanent per millorar els seus coneixements, les seves competències i les seves aptituds.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: