Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell amplia el contracte de l’enllumenat públic per completar-ne la renovació a nous barris

Permetrà incorporar-hi fins a 1.200 fanals en substitució d’aquells que estaven obsolets o eren d’alt consum

Operaris renovant els fanals del municipi Operaris renovant els fanals del municipi AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Desembre 2018 10:52

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat una ampliació del contracte de l’enllumenat públic per tal de completar-ne la renovació a la resta de barris del municipi. Aquesta ampliació té un pressupost de 1.441.992,80 € i permetrà la instal·lació de fins a 1.200 fanals, que incorporaran tecnologia LED substituint així il·luminacions més obsoletes.

Bellamar i dos sectors del nucli de la Platja seran els destinataris principals d’aquesta renovació de l’enllumenat. A Bellamar es produirà una renovació integral: no es canviaran tan sols els punts de llum, sinó també els bàculs i tots els cablejats.

A la Platja s’actuarà entre la Carrerada d’En Ralet i el carrer Sant Pere, i entre el passatge Sant Antoni i el carrer de l’Estany. La intervenció serà similar a la de Bellamar, es tracta d’una altra de les zones amb els enllumenats més antiquats, raó per la qual són freqüents les avaries que són impossibles de solucionar, ja que la tecnologia amb la qual funcionen està prohibida i no existeixen recanvis.

L’Ajuntament estableix que els treballs s’acabaran en un termini màxim de sis mesos des de la formalització de l’ampliació del contracte.

Amb aquesta actuació, quedaran completament substituïts 9.600 punts de llum antiquats, que feien servir bombetes de vapor de mercuri, i s’incorporaran 1.200 de nous que empraran la tecnologia LED i que permetran un estalvi econòmic al municipi d’aproximadament mig milió d’euros anuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: