Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorporarà l'any que ve 30 nous agents per reforçar el cos i compensar jubilacions

L'acte de festivitat ha reconegut la tasca dels policies per actuacions destacades del darrer any

Acte de la Guàrdia Urbana de Tarragona amb motiu de la seva festivitat Acte de la Guàrdia Urbana de Tarragona amb motiu de la seva festivitat AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dimarts, 11 Desembre 2018 18:18

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorporarà 30 nous agents l'any vinent per reforçar les diferents divisions del cos i compensar les jubilacions previstes, segons ha explicat aquest dimarts el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor. La policia ha celebrat, amb motiu del seu 161è aniversari, l'acte de la festivitat del cos, en què s'ha reconegut la tasca dels agents amb medalles per actuacions destacades durant el darrer any. L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que ha presidit l'acte, ha destacat tres serveis realitzats els últims mesos en l'atenció a les víctimes de violència de gènere, les actuacions amb motiu de les recents ventades i aiguats, i el desplegament del pla de seguretat dels Jocs Mediterranis.

Ballesteros ha afirmat que la Guàrdia Urbana té "tota" la seva confiança i suport "incondicional", com els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil o la policia espanyola. En aquest sentit, ha afirmat que, malgrat alguns errors, això no enterboleix la professionalitat i l'esperit de servei dels agents.

Villamayor ha reiterat el balanç positiu del primer any de funcionament de les càmeres de videovigilància a la Part Baixa i ha explicat la intenció d'estendre aquests dispositius a altres punts de la ciutat. També ha volgut fer valdre la bona acollida del reforç de patrullatge de proximitat, una iniciativa que, segons ha avançat, tindrà continuïtat.

En els deu primers mesos d'aquest any 2018, el cos ha rebut prop més de 54.000 trucades i s'han registrat més de 10.000 actuacions en els àmbits de la seguretat, l'assistència i el trànsit. S'han tramitat 2.783 expedients d'intervenció a l'espai públic, s'han realitzat més de 47.000 controls de velocitat amb radar i s'han practicat 4.016 proves d'alcoholèmia i drogues en vies urbanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: