Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans donarà suport als pressupostos de l’Ajuntament de Tarragona per al 2019

Els comptes inclouen una inversió de 8 MEUR en quatre anys per millores als barris i al centre

El portaveu de Cs, Rubén Viñuales, encaixant les mans amb l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, després d'acordar el suport als pressupostos El portaveu de Cs, Rubén Viñuales, encaixant les mans amb l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, després d'acordar el suport als pressupostos AJUNT. DE TARRAGONA
Vida Municipal ACN
Dimecres, 05 Desembre 2018 11:44

El grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona donarà suport als pressupostos municipals del govern format per PSC i PP. Segons ha informat el consistori, els comptes municipals inclouen, entre d’altres, una inversió de 8 milions d’euros en quatre anys per un Pla de Via Pública que es destinarà a millores als barris i al centre de la ciutat.

Una inversió que ja va anunciar l’alcalde Ballesteros durant la conferència celebrada el 22 de novembre passat. “Esperem que la resta de grups municipals també donin suport als pressupostos, ja que aquesta inversió també ha estat reiteradament demandada per tots”, ha manifestat el govern. El portaveu de Cs, Rubén Viñuales, i l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, han rubricat l'acord.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: