Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils lliurarà la Medalla d’Honor de la Vila, a títol pòstum, a Josep Rom Font

El Ple va decidir atorgar-li la màxima distinció per la seva trajectòria en el món de la medicina i la salut mental / Aquest dimecres 5 de desembre també es lliuraran set Mencions Honorífiques en un acte al Saló de Plens

Ple de l'Ajuntament de Cambrils del mes d'octubre en què es va aprovar atorgar la Medalla d'Honor de la Vila i les set Mencions Honorífiques del 2018 Ple de l'Ajuntament de Cambrils del mes d'octubre en què es va aprovar atorgar la Medalla d'Honor de la Vila i les set Mencions Honorífiques del 2018 CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Desembre 2018 08:27

En el marc de la celebració de la Festa Major de la Immaculada, aquest dimecres 5 de desembre, a les 20:00h, se celebrarà l’acte de lliurament de les Distincions Honorífiques de Cambrils 2018. Cal recordar que el Ple Municipal del mes d'octubre va acordat atorgar la Medalla d’Honor de la Vila, a títol pòstum, a Josep Rom Font, per la seva trajectòria en el món de la medicina i la salut mental.

El Ple també va aprovar atorgar set Mencions Honorífiques a entitats i persones que durant l’any han destacat en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat o bé commemoren efemèrides destacades. Els reconeixements han estat proposats per la Comissió d’Honors i Distincions, que ha valorat candidatures presentades per diferents persones, entitats i grups polítics municipals.

Les Mencions Honorífiques 2018 han estat per Francesc Borràs Solé, per la seva trajectòria i com a exemple de preservació dels oficis artesans tradicionals; Antoni Sirvent López, per la seva carrera professional que li ha comportat reconeixements locals i internacionals; Juan Bautista Ferrando, per la tasca realitzada en el món associatiu vinculat amb el Club de Tir Olímpic de Cambrils; i Josep M. Barrabeig Tost, per la seva trajectòria en el món de la pagesia. A més, es va aprovar concedir una Menció Honorífica a títol pòstum a Pere Arbó, per la seva implicació i impuls del Casal Municipal de la Gent Gran.

En l’apartat d’entitats, es van acordar Mencions Honorífiques per l’Associació Teca Teatre i l’Associació Coral Verge del Camí, per la seva trajectòria durant més de 50 anys i pel seu compromís ferm amb el desenvolupament cultural i social de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: