Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es presenta Impulsem Cunit, el partit liderat per Jaume Casañas que vol renovar el municipi

L'actual regidor d'Ensenyament, Turisme i Patrimoni del PDeCAT, Jaume Casañas, prèn el relleu de l'alcaldessa Montserrat Carreras amb les sigles d'un nou partit

El regidor Jaume Casañas i l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, en una imatge d'arxiu El regidor Jaume Casañas i l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Eva Hidalgo
Dimarts, 04 Desembre 2018 12:26

El passat 1 de desembre es va presentar públicament Impulsem Cunit, un nou partit creat pel regidor d'Ensenyament, Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, fins ara al PDeCAT. Un cop es va anunciar la decisió de l'acaldessa del PDeCAT, Montserrat Carreras, de no tornar-se a presentar a les eleccions municipals del 2019, Casañas va prendre el relleu de Carreras, -això sí, amb les sigles d'un nou partit-, i va ser escollit el passat mes de gener com a número 1 de la futura llista.

Els objectius

Aquesta nova formació pretén marcar distància amb el passat i, per això, entre els seus objectius s'hi troben: crear un nou model de municipi que millori la qualitat de vida dels habitants i del territori, que la participació ciutadana determini una part de les inversions, crear un nou pla de mobilitat interna en termes de bus o taxi a la demanda, aconseguir millores en la zonificació tarifaria i en les freqüències dels serveis actuals, incorporar més punts de recollida de brossa i residus, i enfortir els serveis municipals als centres cívics.

Un dels punts forts que Impulsem Cunit vol incentivar és el turisme, no només en temporada alta sinó també en temporada baixa. Entre les propostes que volen dur a terme es troben: la instal·lació de guinguetes tot l’any i diferents zones comercials amb mòduls mòbils, la creació d'una agenda cultural i una gran comissió de festes que plantegi un calendari d’actes al llarg de tot l’any a Cunit.

A més, el nou grup vol vetllar perquè cap cunitenc es quedi en una situació de vulnerabilitat social per la qual cosa entre els seus objectius es troba desenvolupar polítiques d’ajudes socials; així com el pagament de serveis bàsics, potenciar el Banc d’Aliments, i la creació de places socials tant en la llar d’infants com l’escola d’adults.

La formació vol ser un bri d’aire fresc a Cunit i, és per això, que ha volgut donar-se a conèixer a través de les xarxes socials, afirmant que es tracta d’un equip renovat de cunitencs i cunitenques que treballarà sota el lema “Cunitencs amb valors com tu”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: