Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès millora l’enllumenat de la Rambla Marinada

L’Ajuntament hi ha instal·lat làmpades LED amb la finalitat d’estalviar més del 50% d’energia

L'Ajuntament ha substituït els llums existents per làmpades LED que garanteixen un millor rendiment, lluminositat i una reducció de consum energètic superior al 50% L'Ajuntament ha substituït els llums existents per làmpades LED que garanteixen un millor rendiment, lluminositat i una reducció de consum energètic superior al 50% CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 12:23

Durant les darreres setmanes, l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha dut a terme la primera fase dels treballs de substitució de l’enllumenat de la Rambla Marinada. Aquestes obres es realitzen amb la voluntat de millorar la lluminositat durant les hores nocturnes i adaptar el sistema d’il·luminació als nous criteris que marca la normativa, que consisteix a reduir les emissions de CO2, com a mínim, un 40% l’any 2030, mitjançant l’eficiència energètica i l’ús de fonts d’energia renovables.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha pres la decisió de retirar els punts de llums existents i substituir-los per làmpades de tecnologia LED que garanteixen un millor rendiment, lluminositat i una reducció de consum energètic superior al 50%.

Els treballs s’estan realitzant en dues fases. La primera fase efectuada al sector comprès entre el Camí de la Plana i la Carretera de la Bisbal i, els carrers Jacint Verdaguer i Sant Jordi, ja ha finalitzat. La segona fase dels treballs es realitzaran a la part de la Rambla Marinada, compresa entre el Camí de la Plana i la Cumprativa, i s’executaran a principis de 2019.

Aquest projecte té un cost total de 43.906,68 € i està emmarcat dins el PAES, el Pacte d’alcaldes i alcaldesses 2017-2020 amb l’objectiu de contribuir a mitigar el canvi climàtic des del món local, i coordinat per la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: