Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls exposa la seva experiència al II Congrés Català de Pobresa Energètica

Concretament es va presentar el 'Projecte de prevenció i pal·liació de la pobresa energètica' a la taula 'Estratègies municipals de suport energètic a l'usuari vulnerable'

La intervenció per part de l'Ajuntament de Valls va anar a càrrec d'Anna Garcia i Laura López, tècniques de la regidoria La intervenció per part de l'Ajuntament de Valls va anar a càrrec d'Anna Garcia i Laura López, tècniques de la regidoria AJUNTAMENT DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Novembre 2018 19:51

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Valls va estar present al 2n Congrés Català de Pobresa energètica que es va celebrar els dies 8 i 9 de novembre a Barcelona. I ho va fer participant a la taula 'Estratègies municipals de suport energètic a l'usuari vulnerable' presentant el 'Projecte de prevenció i pal·liació de la pobresa energètica' que es desenvolupa a Valls.

La intervenció per part de l'Ajuntament va tenir lloc dijous a la tarda i va anar a càrrec d'Anna Garcia i Laura López, tècniques de la regidoria, que van compartir l'espai de trobada amb altres ajuntaments que van exposar la seva experiència. Concretament el de Molins de Rei va fer referència a l'Oficina de prestacions socials: més a prop de l'usuari; l'Ajuntament de Sabadell va parlar dels agents energètics a la llar en casos de renovació de l'IRER, i finalment el de Barberà del Vallès va incidir en la construcció d'un punt d'assessorament energètic i l'aplicació de la llei 24/2015.

El Congrés Català de Pobresa energètica és una iniciativa conjunta impulsada per diverses administracions, ens del món local i supramunicipal i entitats socials, ambientals i de la societat civil per crear un front comú que defensi i garanteixi els drets energètics de la ciutadania, sobretot d'aquella que es troba en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social. 

La finalitat és disposar d'un espai de trobada, reflexió, debat i diàleg entre els múltiples actors que incideixen en l'atenció a la pobresa energètica a Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: