Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona renovarà la maquinària dels vuit aparcaments municipals

Ho ha anunciat el president d'Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, arran de les crítiques de Dídac Nadal (PDeCAT) sobre l'estat “lamentable” de l'aparcament de l'avinguda Catalunya

Imatge d'arxiu de la boca de l'aparcament de l'avinguda Catalunya de Tarragona Imatge d'arxiu de la boca de l'aparcament de l'avinguda Catalunya de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Novembre 2018 19:04

El president d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero, ha anunciat avui a través d'un comunicat que el consell d'administració de l'empresa municipal d'aquest mes de novembre preveu aprovar els plecs per licitar la renovació de la maquinària dels 8 aparcaments municipals de la ciutat, que s'adjudicaran posteriorment segons els terminis legals establerts. El regidor de Mobilitat ha respòs així les crítiques del portaveu del PDeCAT de Tarragona, que qualificava de “lamentable” l’estat en què es troba l'aparcament de l'avinguda Catalunya des de fa anys.

Josep Acero li ha retret que "la situació econòmica d'AMT ha estat condicionada els últims anys per l'herència de la construcció de l'aparcament de Jaume I, fet que ha dificultat en gran manera la capacitat inversora de l'empresa". Per aquest motiu, el regidor considera que la millor solució perquè l'aparcament de l'avinguda Catalunya "torni a la normalitat" és renovar-ne la maquinària conjuntament amb la dels altres set aparcaments gestionats per l'empresa. En el cas concret de l'aparcament de l'avinguda, l'AMT també ha anunciat que ha triplicat el personal disponible "per garantir que les operacions d'entrades i sortides de vehicles i de pagament es realitzin amb la màxima normalitat possible".

Finalment, el president de l'AMT s'ha mostrat sorprès per les crítiques rebudes per part de Nadal: "El senyor Dídac Nadal és membre del consell d'administració de l'empresa i, per tant, coneix perfectament la situació de la companyia", i a afegeix "sorprèn que ara faci declaracions públiques de qüestions que no ha criticat en les reunions regulars de l'empresa".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: