Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Manel Cabello, elegit alcaldable del PSC a l'Ajuntament de Montblanc

És el primer cop que Cabello és candidat a l'alcaldia de Montblanc / En l'anterior mandat, el PSC no va presentar cap candidatura

L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit per unanimitat Joan Manel Cabello com a alcaldable del PSC L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit per unanimitat Joan Manel Cabello com a alcaldable del PSC PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Novembre 2018 22:04

L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit per unanimitat Joan Manel Cabello com a alcaldable del PSC a la capital de la Conca a les eleccions municipals de l’any vinent.

Durant la seva intervenció l’alcaldable socialista ha presentat la candidatura del PSC com “l’opció del canvi. Som el canvi real d’un projecte, el de l’actual govern municipal, esgotat i amb símptomes evidents de paràlisi. Davant d’això els socialistes representem el canvi a millor, sense exclusions, a favor de tots els montblanquins i montblanquines que vulguin sumar en positiu per millorar el nostre estimat poble”, ha reblat.

És el primer cop que Joan Maria Cabello és candidat a l’alcaldia de Montblanc. En l'anterior mandat, el PSC no va presentar candidatura a la capital de la Conca de Barberà. “Estem molt satisfets de poder tornar a representar els valors del socialisme democràtic i del respecte a tots els sentiments d’identitat al nostre municipi. Estem convençuts que aquest espai favorable al respecte i al diàleg existeix a Montblanc i que sabrem capitalitzar aquest anhel de canvi i de convivència en pluralitat que demanen molts fills i filles del nostre poble.”

En aquest sentit el candidat socialista s’ha compromès “a ser l’alcalde de tots, no només d’una part. La mateixa història de Montblanc ens demostra que quan hem anat tots junts hem guanyat i hem avançat. En canvi dividits i barallats perdem. I perdem tots. I Montblanc no es pot permetre perdre quatre anys més...”, ha asseverat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: