Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP i Arran Cambrils denuncien la contractació de Levantina de Seguridad a la Mostra del Vi la Gastronomia

Exigeixen explicacions a l’Ajuntament per contractar aquesta empresa a qui vinculen a sectors d'extrema dreta i demanen que es rescindeixin totes les relacions comercials futures

Imatge recent de la Mostra del Vi i la Gastronomia de Cambrils Imatge recent de la Mostra del Vi i la Gastronomia de Cambrils CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Octubre 2018 01:08

El Nucli de Suport de la CUP i Arran Cambrils han denunciat a través d'un comunicat la contractació de l’empresa Levantina de Seguridad el passat cap de setmana, de l’11 al 14 d’octubre, a la 9a Mostra de vi i gastronomia 'Cambrils, entrada al País del Vi'.

Els independentistes afirmen que mollts dels treballadors de Levantina de Seguridad S.L., "són membres o han format part del partit d’extrema dreta España 2000, fundat i presidit fins al 2015 per Jose Luis Roberto, qui també és un dels empresaris i cap de seguretat d’aquesta empresa".

Recentment al Concurs de Castells de Tarragona, tant la CUP com la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ja van denunciar la contractació d’aquesta empresa de seguretat. Desenes de persones es van queixar per haver estat coaccionades per part dels membres d’aquesta empresa, exigint-les-hi que s’expressessin en castellà o fent comentaris sobre la seva vestimenta, així com van denunciar que els vigilants de seguretat lluïen tatuatges amb símbols nazis o feixistes. A raó d’aquests fets, l’empresa que gestiona la TAP i la que porta la seguretat del recinte van acordar deixar de subcontractar a Levantina de Seguridad.

Des del Nucli de Suport de la CUP i Arran Cambrils exigeixen explicacions tant a l’equip de govern (ERC-PDeCAT-PSC)  com al Patronat Municipal de Turisme per contractar aquesta empresa i demanen que es rescindeixin totes les relacions comercials futures.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: