Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans de Tarragona proposa millorar la seguretat dels passos de vianants de la ciutat

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat “la falta de seguretat als passos de vianants de la ciutat”

Imatge d'arxiu d'un atropellament comès en un dels passos de vianants del Barri del Port Imatge d'arxiu d'un atropellament comès en un dels passos de vianants del Barri del Port ARXIU / BLOG BARRI DEL PORT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Octubre 2018 12:49

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha exigit a l'equip de govern local que “prengui mesures urgents” davant la proliferació d'incidents amb vianants a la ciutat.

Viñuales ha explicat que des del grup municipal de Cs han “recollit diverses denúncies d'incidents amb vianants” i, davant “la manca de seguretat en passos de zebra i voreres”, considera necessari “l'elaboració d'un informe públic on es contempli el grau de compliment de les recomanacions fetes per l’Eurotest AuditoriaEuropea sobre aquests espais públics”.

El portaveu de Cs ha elevat una proposta al ple per “estudiar l’elaboració d'un pla d'actuació per a la millora i seguretat dels passos de zebra” tanmateix com “millorar la senyalització i la visibilitat dels punts conflictius”. A més, ha reiterat que cal “reforçar la seguretat vial a les zones d'atenció preferent com a col·legis o centres sanitaris”.

Finalment, Viñuales ha explicat que “s'exigirà una dotació econòmica concreta per a dur a terme aquestes millores” i ha instat al govern municipal a “desenvolupar una campanya informativa que reforci la conscienciació sobre les pràctiques adequades en l'ús dels passos de zebra entre els tarragonins”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: