Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans de Tarragona lamenta la "politització" del XXVII Concurs de Castells de Tarragona

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha lamentat que "es polititzin els Castells, que són i han de ser patrimoni immaterial de la humanitat"

Els "Gatos", la Colla Castellera Madrid, carregant el pilar de 5 a la plaça de la Font durant la diada internacional de la jornada de dissabte Els "Gatos", la Colla Castellera Madrid, carregant el pilar de 5 a la plaça de la Font durant la diada internacional de la jornada de dissabte COLLA CASTELLERA MADRID
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 08 Octubre 2018 18:00

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha denunciat que "el Concurs biennal de Castells ha perdut gran part de la seva essència al polititzar", i amb això, ha lamentat “ l’enfosquiment de la gran actuació duta a terme per totes les colles participants ".

Viñuales ha declarat que "els Castells són símbol d'unitat, cooperació i esforç i que quan es polititzen perden una part essencial de la seva identitat", pel que ha remarcat que "els Castells són i han de ser patrimoni immaterial de la humanitat" .

Finalment, Rubén Viñuales ha afegit que "els Castells han de ser oberts a tothom i tenen seguidors tant independentistes com no independentistes", pel que considera que "aquest tipus d'actes exclouen una part molt important de la societat" i, de la mateixa manera, ha recordat que "fins i tot hi havia colles de Madrid i de fora d'Espanya".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: