Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros convocarà un ple extraordinari de balanç dels Jocs Mediterranis

Aquest dimarts s'ha reunit el Patronat de la Fundació dels Jocs Mediterranis i demà ho farà la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs

Imatge d'arxiu d'una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis Imatge d'arxiu d'una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Setembre 2018 10:43

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, convocarà un ple extraordinari a celebrar en el termini de 15 dies, per fer balanç del resultat dels Jocs Mediterranis. L'anunci l'ha fet coincidint amb la reunió del Patronat de la Fundació dels Jocs Mediterranis celebrada aquest matí.

Demà dimecres, 26 de setembre, s’ha convocat, a les 12 h, una reunió de la Comissió Informativa i de Seguiment dels Jocs Mediterranis, en la qual es presentarà als representants de tots els grups municipals, entre d’altres aspectes, un balanç econòmic de l'esdeveniment i una estimació general dels comptes. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: