Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre la convocatòria del Pla d’ocupació municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Fins al 28 de setembre, els veïns en situació d’atur poden presentar les sol·licituds a les oficines municipals d’atenció ciutadana

Imatge d'arxiu d'un grup de persones que es va acollir Pla d’ocupació municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant Imatge d'arxiu d'un grup de persones que es va acollir Pla d’ocupació municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 10:52

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert la segona convocatòria del Pla d’ocupació municipal (POM) de 2018. En aquesta segona convocatòria preveu contractar una quinzena de veïns del municipi en situació d’atur, d'acord amb criteris socioeconòmics. Com en l’anterior convocatòria, entre els contractats hi haurà persones amb discapacitat.

Els veïns interessats a participar-hi poden presentar les seves instàncies fins al 28 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l’Ajuntament de Vandellòs i a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Les bases es poden consultar a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat.

Al POM de 2018 el consistori hi destinarà enguany prop de 600.000 euros, una quantitat similar a la de l’any passat. Amb aquests diners, l’Ajuntament preveu donar feina aquest 2018 a una cinquantena de persones, en total, per terminis de tres a sis mesos a jornada completa, per reforçar actuacions a zones públiques, manteniment de mobiliari urbà, neteja d’espais públics i d’espais naturals i suport administratiu. A la primera convocatòria del Pla d’ocupació municipal, del mes de març, ja va contractar-ne una quarantena, per al període d’abril a octubre.

Actualment, la taxa d’atur a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és del 5,44%, segons dades del mes d'agost de 2018. Tot i que la taxa d’atur al municipi és inferior a la del conjunt de Catalunya (11,39%) i de l’Estat espanyol (14,70%), el consistori creu que “representa un volum d’aturats a considerar (232), perquè pateixen les conseqüències d’aquesta situació”, ha dit el regidor d’Hisenda, Frederic Escoda. A l’hora de seleccionar els contractats, però, l’Ajuntament donarà prioritat als més vulnerables, a aquells que tenen greus dificultats familiars i econòmiques i aquells que tenen una edat avançada”, ha precisat Escoda.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: