Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc aprova tres bonificacions de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres

El plenari de l'Ajuntament de Montblanc també inscriu el carrer Major a l'Inventari General del consistori

El plenari de l'Ajuntament de Montblanc també ha aprovat la inscripció del carrer Major a l'Inventari General El plenari de l'Ajuntament de Montblanc també ha aprovat la inscripció del carrer Major a l'Inventari General CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 20 Setembre 2018 21:33

El passat dimecres 20 de setembre el Ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar per unanimitat tres bonificacions de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) a tres obres que es realitzen al municipi.

La primera obra, que és una rehabilitació d'edificació entre mitgeres situat a la plaça de Santa Tecla, rebrà una bonificació de 25%. La segona, una rehabilitació d'un edifici entre mitgeres d'un habitatge unifamiliar situat al carrer Major, rebrà una bonificació del 50%. I la tercera, obres de reforma de la coberta d'una nau d'un habitatge unifamiliar situat al carrer Major de Lilla, rebrà una bonificació del 20%.

Les tres bonificacions es concedeixen perquè són d'interès o utilitat municipal per concórrer circumstàncies socials, culturals, històriques o artístiques.

Inscripció del carrer Major a l'Inventari General

D'altra banda, el plenari municipal també va aprovar per unanimitat inscriure el carrer Major a l'Inventari General de l'Ajuntament de Montblanc. A l'inventari, es detalla si la via és rústica o urbana, les seves delimitacions, la descripció i cost de les inversions i millores efectuades, la superfície solar, la superfície construïda i la seva destinació o qualificació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: