Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comuns de Vila-seca proposen un conveni amb el Parc Científic i Tecnològic per crear nova empresa

Vila-seca en Comú vol arribar a un acord amb el PCT per impulsar la creació d'emprenedoria femenina mitjançant el seu servei d'incubació d'empreses

Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT) de Vila-seca Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT) de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 30 Agost 2018 18:39

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una moció al pròxim plenari per estudiar la possibilitat d’establir un conveni de col·laboració amb del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT) amb l’objectiu d’incentivar la creació de nova empresa i molt especialment la creació d’emprenedoria femenina mitjançant bonificacions i/o excèdencies durant els primers mesos d’activitat de les noves empreses en el servei d’incubadora que disposa el PCT.

Els comuns consideren que pot ser molt positiu cooperar i teixir xarxa amb el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, ubicat al Campus Universitari de Vila-seca, per impulsar la creació i el creixement d'empreses innovadores atès que realitza un servei d'incubació d’empreses i disposa de despatxos per emprenedors equipats amb mobiliari, internet, telèfon, servei de consergeria, neteja, aparcament, una sala de reunions i un altra destinada a la formació.

Malgrat tot, el grup de l'oposició manifesta que “els preus són més elevats que els vivers de municipis veïns i no disposa de cap bonificació destinada a la creació de nova empresa”. Per aquest motiu, consideren que “davant l’oportunitat que suposa disposar d’un servei d’aquestes característiques al nostre municipi, considerem que estudiar la possibilitat d’establir un conveni de col•laboració és treballar per crear un escenari idoni per fomentar la creació d’activitat econòmica, ocupació de qualitat i riquesa”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: