Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT denuncia l’existència d’una nau en ruïnes plena de brossa al costat dels habitatges de Buenos Aires

Dídac Nadal ha sol·licitat que es notifiqui a la propietat l’ordre de neteja i el tancament

Estat de la nau en ruïnes al costat dels habitatges del barri de Buenos Aires Estat de la nau en ruïnes al costat dels habitatges del barri de Buenos Aires CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Agost 2018 16:42

El PdeCAT ha registat una sol·licitud a l'equip de govern perquè l'Ajuntament de Tarragona notifiqui a la propietat d’una nau en ruïnes del barri de Buenos Aires l’ordre de neteja i el tancament davant el focus de contaminació i el perill per a la salut pública que representa. “Només cal apropar-se una mica a la nau abandonada per advertir el focus d’insalubritat que hi ha al seu interior”, ha explicat el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, que ha apuntat que la nau s’ubica al carrer 27, a escassos metres dels habitatges del barri.

“S’ha convertit en un gran abocador, hi ha tones de brossa, bosses de plàstic, roba, bidons, productes químics, menjar, neumàtics i porqueria de tot tipus”, ha assenyalat Nadal, que ha destacat que els veïns i veïnes del barri de Buenos Aires “fa molts anys que reclamen a l’Ajuntament la neteja i el tancament d’aquesta nau industrial abandonada”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: