Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pinten banderes espanyoles a l'estàtua de Lluís Companys a la Rambla de Tarragona

ERC atribueix l'atac a la "responsabilitat intel·lectual" d'aquells partits "que fomenten la violència al carrer" i Cs també condemna els fets i diu que el vandalisme ho és "vingui d’on vingui i vingui de qui vingui"

Estatua de Lluís Company a la Rambla de Tarragona. Estatua de Lluís Company a la Rambla de Tarragona. CEDIDA
Vida Municipal ACN
Dimecres, 15 Agost 2018 16:39

ACN Tarragona .- El monument de Lluís Companys de la Rambla de Tarragona ha aparegut aquest dimecres al matí amb dues banderes espanyoles pintades, una d'aquestes al cos de l'estàtua i l'altra a la pedra on hi ha el nom de l'expresident afusellat. Les pintades han provocat nombroses reaccions i indignació a les xarxes socials. El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona Pau Ricomà atribueix l'atac a la "responsabilitat intel·lectual" d'aquells partits "que fomenten l’enfrontament i la violència al carrer". "Si sou demòcrates, no els regaleu espais i no compartiu manifestacions", reclama Ricomà a Twitter.

També, el regidor i portaveu de Ciutadans al consistori tarragoní, Rubén Viñuales, ha expressat a través de Twitter la seva "ferma condemna" a l’acte vandàlic. "El vandalisme és vandalisme vingui d’on vingui i vingui de qui vingui", afirma Viñuales.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: