Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà projecta una remodelació de la plaça dels Pins on el vianant serà el protagonista

El projecte va ser presentat el passat dijous 9 d'agost al Casino Municipal

Imatge virtual de la futura plaça dels Pins de Roda de Berà, un cop estigui remodelada Imatge virtual de la futura plaça dels Pins de Roda de Berà, un cop estigui remodelada CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Agost 2018 02:52

Els veïns i veïnes de la plaça dels Pins de Roda de Berà van poder conèixer dijous en primícia el projecte de remodelació d’aquesta emblemàtica plaça del nucli urbà. L’equip de govern els havia convocat per presentar-les-hi el projecte i conèixer la seva opinió.

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i el regidor d’Urbanisme, Manel González, van estar acompanyats pels dos arquitectes encarregats d’elaborar el projecte, Edgar Miró i Judith Garcia, de “Entropia arquitectura”. A través d’uns muntatges en 3D els veïns van poder veure com quedarà la plaça després dels treballs, amb els quals “es vol recuperar la idea de plaça oberta de fa molts anys, en la que el vianant tingui preferència i sigui el protagonista”, va dir l’alcalde.

presentació projecte plaça Pins

Els pins es mantindran

Quant als pins es mantindran tots els actuals, atès que aquesta era una de les premisses bàsiques del projecte, així com la pedra mullada, que quedarà sobre una làmina d’aigua a ran de terra.

La plaça dels Pins es convertirà en una zona de preferència per a vianants i es crearà una continuïtat amb la plaça de la Sardana amb l’objectiu d’unir ambdues. Tanmateix es mantindrà el carril de baixada dels vehicles, amb una velocitat reduïda a 10 km/h, per tal de poder donar sortida als veïns que viuen als carrers del nucli antic de l’altra banda de la via, com Montjuïc o Valls.

plaça Pins Roda projecte

Els treballs seran finançats amb el romanent de tresoreria positiu de 2017, motiu pel qual les obres hauran d’estar adjudicades abans de final d’any i “la intenció és que també s’hagin iniciat ja”, va assegurar Virgili.

La trentena de veïns i veïnes que hi van assistir van poder aclarir tots els seus dubtes i van sortir de la reunió satisfets amb la visió de com quedarà aquesta plaça tan estimada pels rodencs.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: