Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcaldessa de la Bisbal Agnès Ferré canvia el cartipàs municipal

Ferré (PDeCAT) nomena la regidora Judit Vidal primera tinent d’alcaldia, en substitució de Maguy Antolín (PSC) -ex sòcia de govern-, que ha impulsat una moció de censura per ser alcaldessa

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré (PDeCAT) L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré (PDeCAT) CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Agost 2018 00:28

L'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré (PDeCAT), ha realitzat aquest divendres diversos canvis en el cartipàs municipal. És la resposta de l'encara alcaldessa després d'haver-se trencat el pacte amb la sòcia de govern, la regidora Maguy Antolín (PSC), que ha registrat una moció de censura contra Ferré conjuntament amb ERC, que està previst que es debati en el ple del 22 d'agost. Una moció que no ha rebut el suport del seu partit, el PSC, que li demana l'acta de regidora del partit.

Ferré, mitjançant un decret d'alcaldia, ha revocat la resolució d'Alcaldia 15/06/15 on es va nomenar la regidora Maguy Antolín com a primera tinent d'alcaldia i la regidora Judit Vidal com a segona tinent d'alcaldia i ha nomenat la regidora Judit Vidal primera tinent d'alcaldia i la regidora Leonor Uceda segona tinent d'alcaldia i membre de la Junta de Govern Local.

Mitjançant un altre decret també ha delegat l'àrea de Benestar Social al regidor Feliu Gil i l'àrea d'Ensenyament a la regidora Leonor Uceda. D'altra banda ha afegit una nova regidoria, Turisme, que anirà a càrrec de la regidora Judit Vidal.

El cartipàs municipal queda així: Regidories d'Urbanisme i Ocupació: Agnès Ferré Cañellas; Regidories de Cultura, Lleure, Gent Gran i Turisme: Judit Vidal Vilella; Regidories de Joventut, Esports, Medi Ambient, Territori i Ensenyament: Leonor Uceda Martin; Regidories de Festes, Sanitat, Barris i Benestar Social: Feliu Gil Esteve; Regidories d'Economia i Finances: Pere Saumoy Bundó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: