Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Salou vol tornar a presentar-se només amb les sigles de FUPS

En els anteriors comicis, Pere Granados es va presentar com a independent però sota les sigles de l'antiga CiU, ara PDeCAT

L'estand de FUPS, amb l'alcalde Pere Granados al centre de la imatge, durant la passada Diada de Sant Jordi, a Salou L'estand de FUPS, amb l'alcalde Pere Granados al centre de la imatge, durant la passada Diada de Sant Jordi, a Salou FUPS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Agost 2018 19:26

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat en declaracions a TAC 12 que vol tornar a presentar-se a les eleccions municipals de l’any vinent i ho vol fer com a alcaldable de FUPS. En els darrers comicis a l'ajuntament ho va fer com a independent sota les sigles de la desapareguda Convergència i Unió. El que caldrà veure ara és si a la llista de la Formació Unitat per Salou (FUPS) incorpora regidors del PDeCAT que actualment estan governant amb ell o si el PDeCAT decideix fer una llista pròpia.

Cal recordar que Granados ocupa l’alcaldia de Salou des del 2009. Assegura que té el suport de la seva formació, la FUPS, i la il·lusió necessària per liderar una candidatura en solitari. Pere Granados defensa que ell sempre ha estat de FUPS i que aquesta és la llista que vol liderar.

En aquest mandat, FUPS governa amb regidors del PDeCAT i tots formen part del mateix grup municipal de CiU. Entre ells hi ha Marc Montagut, un dels homes forts del govern i que ja va ser escollit alcaldable del PDeCAT. Si finalment FUPS concorre a les municipals de l’any vinent en solitari, caldrà veure si el PDeCAT concórrer amb formacions sobiranistes o també ho fa en solitari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: