Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros defensa "l'assumible" llegat dels Jocs després d'un "esforç ja amortitzat"

L'alcalde no avança si es tornarà a presentar a les eleccions i ajorna l'anunci de la decisió a la tardor

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha presentat avui a la Cambra de Tarragona un balanç de la gestió feta al capdavant de la ciutat en la darrera dècada L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha presentat avui a la Cambra de Tarragona un balanç de la gestió feta al capdavant de la ciutat en la darrera dècada MAURI FERNÁNDEZ
Vida Municipal ACN
Dilluns, 30 Juliol 2018 11:26

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat aquest dilluns que els Jocs Mediterranis han suposat "la inversió més grossa rebuda i gestionada" per a la ciutat, amb 96 milions d'euros, dels quals l'Ajuntament n'ha destinat 14,5 milions d'euros. Així, ha afirmat que el llegat és "econòmicament assumible" després d'un "petit esforç" que "ja està amortitzat". La inversió en els Jocs suposa menys del 4% de les inversions municipals realitzades durant el seu mandat.

Per Ballesteros, l'esdeveniment esportiu "no només no deixa endeutada la ciutat, sinó tot el contrari". En aquesta línia, ha defensat amb els números a la mà que el deute ha baixat durant el seu mandat un 11%, des del 2006. En un col·loqui amb el títol 'Tarragona, del 2008 als Jocs', el batlle ha tornat a rebutjar donar el nombre d'entrades venudes als Jocs, i ha explicat que es farà públic al setembre, quan totes les xifres estiguin tancades.

Ballesteros, que anteriorment havia explicat que desvetllaria després dels Jocs si tornarà a presentar-se a les eleccions municipals, ha explicat que encara no ha fet les consultes que pertocaven i que ho anunciarà de cara a la tardor. Amb tot, ha dit que no està "cansat" per marxar i, malgrat reconèixer "errades", ha explicat que té "il·lusió".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: