Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallsgenera consolida els ajuts a la contractació d'aturats majors 45 anys i a joves emprenedors

Es consoliden les subvencions per a la contractació laboral de persones majors de 45 anys i es torna a convocar la línia d'ajuts econòmics a joves emprenedors

L'alcalde de Valls, Albert Batet, i el regidor d'Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, han presentat les línies de subvencions L'alcalde de Valls, Albert Batet, i el regidor d'Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, han presentat les línies de subvencions AJUNTAMENT DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Juliol 2018 10:50

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera obrirà la convocatòria de dues línies de subvencions per incentivar la contractació laboral de col·lectius amb major dificultats de trobar feina. En concret, consolida en primer lloc les subvencions a empreses que contractin aturats majors de 45 anys i, a la vegada, torna a convocar la línia d’ajuts econòmics a joves emprenedors.

Ambdues línies de subvencions es van introduir l’any 2017 com a novetat dels ajuts municipals a la promoció econòmica i a la creació d’ocupació, amb l’objectiu de facilitar que les empreses ampliessin plantilla i contractessin majors de 45 anys i fomentar, en paral·lel, l’emprenedoria entre els joves de 18 a 35 anys, segments de població que presenten nivells més baixos d’inserció laboral. L’any 2017, en la primera convocatòria d’aquestes dues línies d’ajuts econòmics, es van atorgar 13 subvencions per valor de 10.900 euros.

Subvencions per incentivar la contractació de majors de 45 anys

La subvenció per a majors de 45 anys pretén fomentar la contractació laboral d’aturats i residents a Valls, de majors de 45 anys per part d’empreses o entitats de la ciutat. La subvenció municipal és de 800 euros per treballador contractat, amb un màxim de 2.400 euros per empresa. El contracte, en qualsevol modalitat de contractació, ha de ser d'una durada mínima de 12 mesos.

Per conèixer els requisits que hauran de complir les empreses per obtenir la subvenció o els requisits que hauran de complir les persones contractades cal accedir al web de Vallsgenera.

Subvenció a emprenedors

D’altra banda, els ajuts a joves emprenedors té com a objectiu potenciar la creació d’empreses i fomentar l’emprenedoria i l’autoocupació. Els beneficiaris són aquelles persones físiques o jurídiques que iniciïn una activitat de negoci amb domicili social a Valls. La quantia màxima de la subvenció atorgada són 850 euros per projecte d’emprenedoria.

Per conèixer els requisits que han de complir els joves emprenedors per obtenir la subvenció cal accedir al web de Vallsgenera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: