Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona denuncia les "precàries condicions" en què s'ofereixen espectacles al Teatre Metropol

Parlen de les altes temperatures a causa de la "nul·la climatització" i de "brutícia acumulada al terrat"

Imatge d'arxiu del Teatre Metropol, un cop acabada la primera fase d'obres Imatge d'arxiu del Teatre Metropol, un cop acabada la primera fase d'obres SÍLVIA JARDÍ / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 19 Juliol 2018 07:22

La CUP de Tarragona ha denunciat aquest dimecres les "precàries condicions" en què s'ofereixen espectacles al Teatre Metropol. El grup municipal afirma, en un comunicat, que ha tingut accés a diverses queixes de "les conseqüències" que "han de patir" el personal i els espectadors per una "nul·la climatització", tant a l'hivern com a l'estiu. En aquesta línia, lamenten que les actuacions del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), que es desenvolupen aquests dies en aquest espai, s'han de fer "enmig d'una calor sufocant".

A més, apunten que la situació no és nova i que l'any passat les altes temperatures dins del teatre van provocar "marejos i algun desmai". La CUP també denuncia l'existència de "plagues parasitàries" a causa de "la brutícia acumulada al terrat". "Els excrements i brutícia, que inclou restes de coloms morts, desprenen una olor insuportable dels pisos del Metropol, de propietat municipal", carreguen. Per tot plegat, la CUP exigeix a l'Ajuntament solucions immediates que no afectin la programació del FITT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: