Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès asfalta l’accés a la urbanització Santa Cristina

La via forma part de la xarxa principal de camins del municipi i uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls

La via uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls La via uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Juliol 2018 19:10

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha dut a terme els treballs d’asfaltat a l’accés de la urbanització Santa Cristina aquesta setmana. La pavimentació es va fer en el tram d’accés a la urbanització a través del carrer Vall d’Aran, una zona que va quedar sense asfaltar quan es van fer les obres de la carretera nova. Aquesta via forma part de la xarxa principal de camins del municipi i hi passen vehicles freqüentment, ja que uneix la urbanització amb l’antiga carretera del Vendrell a Valls. És per això que, des de Medi Ambient, s’ha considerat prioritària aquesta intervenció. Leo Uceda, regidora d’aquesta àrea, ha afirmat que “era totalment necessari fer aquests arranjaments a l’entrada de Santa Cristina perquè és una de les principals vies d’accés a la urbanització i, fins ara, els veïns i els seus vehicles havien de passar diàriament per una via que estava en mal estat”.

El passat 17 de maig es va aprovar un contracte menor per pavimentar l’entrada a la urbanització Santa Cristina per un import de 41.510,70€. L’Ajuntament va demanar, el juliol de 2017, una subvenció dins de la convocatòria d’inversions en camins 2018/2020 al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Aquesta subvenció ha estat concedida per un import de 32.591,05€ que l’Ajuntament rebrà entre els anys 2018 i 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: