Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca millorarà l’accessibilitat a l’avinguda de Ramon d’Olzina sota el pont del ferrocarril

També s'han adjudicat les obres de reforma del centre cívic de la Plana i la restitució de l'enllumenat a la tercera fase del polígon Alba

Es millorarà l’accessibilitat per les persones a l’avinguda de Ramon d’Olzina, al pas pel pont del ferrocarril, amb la construcció d’una passera Es millorarà l’accessibilitat per les persones a l’avinguda de Ramon d’Olzina, al pas pel pont del ferrocarril, amb la construcció d’una passera CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Juliol 2018 10:58

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca va adjudicar ahir dilluns tres noves obres que signifiquen una inversió total de 263.451 euros.

La millora de l’accessibilitat per les persones a l’avinguda de Ramon d’Olzina, al pas pel pont del ferrocarril amb la construcció d’una passera; la restitució de l’enllumenat públic a la zona nord del polígon l’Alba i les obres de millora i reforma de l’edifici destinat a Centre Cívic al barri de la Plana, són les tres obres que aviat s’executaran.

Una d’elles, la de la reforma del centre cívic de la Plana (75.737 euros), és un dels projectes escollits pels veïns dins la campanya de participació ciutadana “Pressupostos participatius “Vila-seca 2017” i que ha de permetre eliminar les barreres arquitectòniques a l’edifici amb la instal·lació d’un ascensor, millores a l’interior i la remodelació de tota la façana del carrer d’Almeria.

Pel que fa a les altres dues obres, la restitució de l’enllumenat públic a la tercera fase del polígon l’Alba ha estat adjudicada per 63.200 euros, i la millora de l’accessibilitat a l’avinguda de Ramon d’Olzina sota el pont del ferrocarril, tindrà un cost de 124.514 euros.

Aquesta obra tindrà com a referent una passera sota el pont que permetrà compatibilitzar el pas de persones amb el pas de vehicles, també es reforçarà l’enllumenat públic i es construirà una nova vorera fins a l’entrada del polígon

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: