Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC de Tarragona diu que els Jocs han estat "la festa de comiat" de Ballesteros i demanarà un ple monogràfic

El grup de l'oposició reclama que la Fundació Tarragona 2018 passi comptes i quedi liquidada abans de les municipals

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà (segon per l'esquerra), en roda de premsa al consistori amb la resta de regidors del grup municipal El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà (segon per l'esquerra), en roda de premsa al consistori amb la resta de regidors del grup municipal ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 04 Juliol 2018 17:27

El grup municipal d'ERC-MES-MDC a Tarragona demanarà un ple monogràfic sobre els Jocs Mediterranis i reclama la "màxima transparència" per part del govern de Ballesteros. El portaveu republicà, Pau Ricomà, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa que l'esdeveniment esportiu ha estat "la festa de comiat" de l'alcalde, que "ha sortit caríssima". Ricomà, que ha destacat la feina dels voluntaris, la Guàrdia Urbana, Protecció Civil, el Patronat d'Esports o els periodistes locals, ha assegurat que tot el que depenia de la gent de Tarragona ha sortit bé i que la competició ha estat "un desgavell organitzatiu" que ha "malmès" la imatge de la ciutat. El grup ha advertit que "les previsions delirants de venda d'entrades i marxandatge no s'han complert" i que això deixarà un dèficit important.

D'altra banda, exigeix la dissolució de la Fundació Tarragona 2018, que "ha de passar comptes i abans de les eleccions municipals ha d'estar liquidada". Sobre la futura gestió de l'Anella Mediterrània, Ricomà ha afirmat que s'oposaran al fet que es reconverteixi la fundació per fer-ho.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: