Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell torna a contractar agents privats per reforçar la vigilància del ‘top manta’ durant l'estiu

També s’incorporen deu policies municipals més fins a mitjans de setembre

Dos agents de la Policia Municipal del Vendrell, als barris marítims Dos agents de la Policia Municipal del Vendrell, als barris marítims CEDIDA
Vida Municipal ACN
Dimecres, 04 Juliol 2018 16:10

L'Ajuntament del Vendrell tornarà a incorporar aquest estiu, com la temporada passada, un servei de vigilància privada al passeig per reforçar el dispositiu contra el ‘top manta’ durant les tardes. D'aquí a unes setmanes, quan acabin els tràmits administratius, aquests agents se sumaran als deu de reforç de la Policia Municipal, que s’incorporen en motiu de l’increment de la població i concentració als nuclis de les platges fins a mitjans de setembre.

El control contra la venda il·legal es fa conjuntament amb els Mossos d’Esquadra des del març. Segons l’inspector en cap de la Policia Municipal, Jordi Altarriba, el dispositiu fa que la presència de manters estigui controlada i amb xifres baixes. Els policies, que suposen un reforç de dues persones més que l’any passat, faran tasques assistencials, d’informació, de detecció d’incidències o de regulació del trànsit, entre d’altres. Vuit agents faran tasques al passeig marítim i a la sorra en torns de matí i tarda i els altres dos patrullaran en moto, de tarda i nit, als barris marítims i al nucli del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: