Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans creu que els Jocs Mediterranis han resultat “una oportunitat perduda” per Tarragona

El portaveu a l’Ajuntament, Rubén Viñuales, diu que caldrà fiscalitzar els comptes

Rubén Viñuales, Lorena Roldán, Matías Alonso i Jorge Soler, de Cs, a Tarragona Rubén Viñuales, Lorena Roldán, Matías Alonso i Jorge Soler, de Cs, a Tarragona ACN
Vida Municipal ACN
Dilluns, 02 Juliol 2018 21:54

El grup municipal de Ciutadans a Tarragona creu que els Jocs Mediterranis han resultat “una oportunitat perduda” per la ciutat. Segons el portaveu, Rubén Viñuales, es va vendre que aquests Jocs serien “els millors de la història” i “és una obvietat que no ho han estat”. Així, considera que el que havia de ser una manera de vendre Tarragona al món ha resultat “un desastre” i que ha sortit el nom de la ciutat “per fer mofa”. Per Viñuales, ara caldrà fiscalitzar on han anat els diners dels Jocs Mediterranis i com s’ha gestionat.

D’altra banda, també reclama que s’ha de “transformar” la gestió de l’Anella Mediterrània si es vol que participin el consistori, la Generalitat i la Diputació de Tarragona. Viñuales, que ha acusat Ballesteros de no escoltar les crítiques, ha valorat els voluntaris com “l’única cosa bona” dels Jocs, en què creu que no s’ha implicat prou la ciutadania en tot el procés. El portaveu de Cs a Tarragona ha defensat que la formació no havia opinat sobre els Jocs durant l’esdeveniment perquè hauria suposat “fer mal” a la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: