Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca Pública de la Bisbal oferirà servei des de la Piscina Municipal

A partir del 4 de juliol, la 'Bibliopiscina' permetrà llegir exemplars de la Biblioteca a la piscina però també agafar-los en préstec o reservar-los

La 'Bibliopiscina' permetrà llegir exemplars de la Biblioteca a la piscina, els dimecres i divendres a la tarda, però també agafar-los en préstec o reservar-los La 'Bibliopiscina' permetrà llegir exemplars de la Biblioteca a la piscina, els dimecres i divendres a la tarda, però també agafar-los en préstec o reservar-los CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Juny 2018 20:21

La Biblioteca de la Bisbal del Penedès engega el projecte 'Bibliopiscina', que consisteix a apropar la lectura a tots els públics a un ambient diferent del tradicional espai de la Biblioteca, en aquest cas, a la piscina. Així, a partir del dimecres 4, els usuaris podran llegir diaris, revistes, novel·les, còmics i contes a la piscina, de forma gratuïta, els dimecres i divendres de juliol entre les 16.30h i les 20.00h.

Amb aquesta iniciativa es pretén apropar els llibres i la cultura també als espais d’oci del municipi, facilitar l’hàbit lector i captar nous usuaris per a la Biblioteca. També es busca reforçar el paper de la piscina com a punt de trobada social i cultural, per la qual cosa el passat dissabte 30 de juny també s’hi va dur a terme un contacontes infantil.

El fons de bibliografia disponible a la piscina anirà variant de forma periòdica i inclourà llibres per a totes les edats. A banda d’agafar exemplars per llegir durant la jornada, els usuaris també podran prendre o reservar llibres en préstec.

Cal dir que quan els dimecres i divendres de juliol, a la tarda, la Biblioteca Pública romandrà tancada al públic, ja que el servei es prestarà des de la Piscina Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: