Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bràfim estrena la reforma del Centru i la piscina municipal

Xavier Rius, alcalde de Bràfim: "El poble disposa ara d'espais en les millors condicions possibles i sense que suposi una inversió directa per part de l'Ajuntament"

Aquest cap de setmana s'obrirà de nou el Centru Aquest cap de setmana s'obrirà de nou el Centru AJUNTAMENT DE BRÀFIM
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 29 Juny 2018 08:51

Amb l’arribada de l’estiu i coincidint amb les festes de Sant Joan i Sant Pere, Bràfim estrena dues importants reformes d’equipaments públics, que ha dut a terme l’Ajuntament aquesta primavera i que són indispensables per a la vida social i l’esbarjo al poble durant els propers mesos: la piscina municipal i el Centru.

Aquest cap de setmana s'obrirà de nou el Centru. L’Ajuntament de Bràfim l’ha reformat amb l’objectiu de posar al dia aquest equipament públic municipal que està a disposició de totes les entitats i associacions locals i de tots els veïns i veïnes. Des de l’abril fins ara, s’ha fet la remodelació de l’espai amb l’objectiu d’atorgar la llicència d’activitat i la nova concessió administrativa.

Al Centru, s’ha reduït l’alçada del sostre i s’hi han aplicat materials ignífugs, s’han pintat les sales i s’ha habilitat un espai com a magatzem. L’Ajuntament hi ha invertit uns 39.000 euros, que provenen del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona. Aprofitant aquestes obres, l’Ajuntament ha decidit fer altres millores igualment importants: s’ha instal·lat un doble comptador d’electricitat per separar el consum energètic de la zona del bar-restaurant del de la zona comuna, ja que fins ara se’n feia càrrec, en major part, el concessionari. També s’ha substituït tota la il·luminació de l’equipament per equips de baix consum per tal de garantir al màxim l’estalvi d’energia. A la zona de la terrassa, s’ha canviat la pèrgola existent per una de nova, garantint la zona de pas. S’han detectat deficiències en la instal·lació de la sortida de fums, que se solucionaran properament. Així mateix, s’ha intentat donar una nova decoració a les estances del bar-restaurant per tal de fer-lo més acollidor. Finalment, s’han instal•lat unes vitrines que contindran les copes guanyades al llarg dels anys pel Club de Futbol Bràfim, a més d’un recull d’imatges dels equips del club.

El Centru, situat al número 30 de l’Avinguda Catalunya, és un local social de construcció recent (2006) que consta de tres sales: una primera dedicada a bar-restaurant en règim de concessió, una sala de teatre amb capacitat per a 150 persones (amb escenari i camerino) i una sala d'exposicions. L’equipament té els serveis necessaris per desenvolupar-hi activitats com presentacions de llibres, lliurament de premis, actes de festa major, espectacles i exposicions, entre d’altres.

Piscina renovada

Divendres passat es van inaugurar les obres de la piscina. L’Ajuntament de Bràfim ha reformat tot el recinte de la piscina municipal amb l’objectiu de disposar d’unes instal·lacions aquàtiques en excel·lents condicions d’ús de cara a aquesta temporada. Al mateix temps, l’equip de govern ha posat al dia la llicència d’activitat i ha fet la concessió administrativa del bar de la piscina per tal de reobrir-lo.

El projecte de remodelació tenia un pressupost de 83.600 euros, bona part dels quals són coberts amb subvencions de la Diputació a través de les ajudes del Pla d’Acció Municipal i altres aportacions. Les obres han consistit en la construcció d’un nou bar, l’adequació d’un espai com a vestuari per al socorrista i d’atenció a l’usuari amb camilla i farmaciola, un bany adaptat, la delimitació del recinte amb tanques, la pavimentació de la sala de bombes i la reducció de l’alçada de la piscina petita per complir les mesures de seguretat, entre d’altres.

Com en el cas del Centre Cívic, aprofitant les obres de millora, s’han subsanat altres desperfectes o mancances que tenia la instal·lació: la substitució del filtre de la piscina gran que estava malmès, l’automatització del control d’accés, la substitució de il·luminació actual per leds, rampes d’accés, i una mà de pintura a tot el recinte.

L’alcalde de Bràfim, Xavier Rius, destaca que “hem complert el compromís que teníem des de l’equip de govern municipal amb la recuperació per al poble d’unes instal·lacions com el Centru i la piscina, molt necessàries per a l’esbarjo i la vida social dels brafimencs i les brafimenques durant els mesos d’estiu en el cas de la piscina, i durant tot l’any pel que fa al Centru”. I afegeix que “el poble disposa ara d’espais en les millors condicions possibles i sense que suposi una inversió directa per part de l’Ajuntament, ja que disposem de subvencions públiques”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: