Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vallmoll millora el seu nucli antic

Comencen les obres de reurbanització dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí, finançades per la Diputació i l’Ajuntament

Obres de reforma dels carrers del nucli antic de Vallmoll Obres de reforma dels carrers del nucli antic de Vallmoll CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juny 2018 19:54

La reforma d’aquestes vies respon a la tercera fase del projecte que pretén renovar el nucli antic d’aquest municipi i és finançada per l’Ajuntament de Vallmoll i pel Pla d’Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona. Les obres de millora afectaran els carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí.

Les obres previstes en aquesta fase consistiran en la pavimentació dels carrers sense desnivells. També se substituirà la xarxa d’abastament d’aigua, es col·locaran embornals per a la recollida d’aigües pluvials i se soterraran els encreuaments de carrer de la xarxa d’enllumenat públic. La millora d’aquests carrers suposa una inversió de 251.686,15 euros i ha comptat amb un ajut del PAM 2017 de la Diputació de Tarragona de 155.924 euros.

El Pla d’Actuació Municipal preveu injectar més de 80 milions d’euros a municipis i a entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre al llarg del període 2017-2020. Aquestes ajudes tenen com a objectiu ajudar-los a fer realitat nous projectes i a sufragar les despeses corrents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: