Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Piscina Municipal d’Altafulla obre les seves portes aquest diumenge

L’horari d’obertura serà d’11:00 a 15:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores i s’allargarà fins al 9 de setembre

Imatge d'arxiu de la Piscina Municipal d’Altafulla , que obre aquest diumenge la temporada d'estiu Imatge d'arxiu de la Piscina Municipal d’Altafulla , que obre aquest diumenge la temporada d'estiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juny 2018 02:51

La Piscina Municipal d’Altafulla encetarà aquest diumenge 24 de juny la temporada d’estiu 2018. Després dels treballs de manteniment i posada a punt per part de la Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla, les instal·lacions s’obriran d’11:00 a 15:00 hores, al matí; i de 16:00 a 20:00 hores, a la tarda. La temporada de bany s’allargarà fins al diumenge 9 de setembre.

Per tant, es mantenen els mateixos horaris d’obertura i tancament de la temporada passada, així com les mateixes tarifes. D’aquesta manera, el sistema d’entrada al recinte estarà regulat, com l’any anterior, per un torn i diferents modalitats d’accés: entrada diària, abonament mensual i abonament de temporada.

L’accés funciona mitjançant una targeta electrònica per la qual caldrà abonar una fiança de 3 euros, que es retornaran en el moment de la devolució. El servei disposa d’un socorrista de l’empresa Provita, que també gestiona les tasques de salvament a la platja del municipi. La principal novetat quant a les tasques de manteniment és que enguany les portarà a terme una empresa especialitzada.

Tarifes

En el cas dels menors de 14 anys, l’entrada diària és de 1,50 euros, l’abonament mensual de 15 euros, i l’abonament de temporada de 25 euros; mentre que pels majors de 14 anys, els preus són de 2,50 euros l’entrada diària, de 20 euros l’abonament mensual, i de 40 euros l’abonament de temporada. A banda, també s’ofereixen tarifes especials per a grups de més de 10 persones, a un preu de 0,50 euros per infant i dia; i abonaments familiars mensuals, de 7,50 euros pels menors de 14 anys, i de 10 euros pels majors de 14 anys. En qualsevol dels casos, pels menors de 3 anys, l’entrada és gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: