Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra posa en marxa les comprovacions visuals de les instal·lacions de platja

L'objectiu és arreglar els possibles desajustos abans que aquests generin queixes i eventuals sancions

Les comprovacions les fan dues persones contractades per al projecte 'Implantació d’un nou sistema de gestió d’incidències en la via pública i serveis de neteja viària i recollida de residus' Les comprovacions les fan dues persones contractades per al projecte 'Implantació d’un nou sistema de gestió d’incidències en la via pública i serveis de neteja viària i recollida de residus' ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juny 2018 21:08

L’Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa aquest mes de juny les comprovacions visuals sistemàtiques de les instal·lacions que es troben a la platja per determinar si segueixen les indicacions de les autoritzacions administratives corresponents. D’aquesta manera, es fa una important tasca de prevenció per arreglar els possibles desajustos abans que aquests generin queixes i eventuals sancions.

Aquesta tasca l’estan duent a terme dues persones contractades en el marc del projecte “Implantació d’un nou sistema de gestió d’incidències en la via pública i serveis de neteja viària i recollida de residus” que la Regidoria de Via Pública i Manteniment i la de Sostenibilitat estan desenvolupant i en el marc del programa DONA, gestionat per la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats, tots dos dins del Programa de Formació i Treball que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya i els Fons Social Europeu.

Per a dur a terme aquestes comprovacions a la platja, el personal es desplaça amb dues bicicletes elèctriques que recentment ha adquirit l’Ajuntament de Torredembarra per a destinar-la a diferents usos municipals com ara inspeccions, notificacions, visites d’obres. D’aquesta manera es potencia el transport sostenible i no contaminant, evitant innecessàries emissions de gasos d'efecte hivernacle com els òxids de nitrogen o els compostos orgànics volàtils que tants efectes negatius tenen per a la salut de les persones.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: