Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç inaugura la piscina municipal d'estiu aquest diumenge

La inauguració serà a les 12h a les noves instal.lacions situades a l’àrea recreativa de lleure del barri de Santa Llúcia

L'Arboç estrenarà aquest diumenge la piscina municipal d'estiu L'Arboç estrenarà aquest diumenge la piscina municipal d'estiu AJUNT. DE L'ARBOÇ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 18:05

Els veïns de la vila de l'Arboç ja podran gaudir des d’aquest proper diumenge de piscina d’estiu a la propia localitat. A les 12h del migdia es farà la inauguració oficial de les noves instal.lacions per part de representants de l’Ajuntament i de la Diputació de Tarragona. Les noves instal.lacions de la piscina d’estiu estan incloses dins l’àrea destinada a l’esport i el lleure del Barri de Santa Llúcia.

La superfície total de l’equipament és de 12.300 metres quadrats, i compta amb una zona ajardinada de 3.000m2. Disposa d’un primer nivell amb vestidors, serveis i una zona de bar i un nivell superior amb la zona de piscines, banys, i infermeria. Hi han 2 piscines una de gran amb 24 metres de llargada i 11 metres d’amplada. Disposa d’accés amb escales amb baranes per facilitar l’entrada. A més s’ha instal.lat una cadira especial hidràulica per facilitar l’accés a la piscina a persones amb mobilitat reduïda. Hi ha una segona piscina de dimensions més petites per a nens i nadons. Són piscines d’aigua salada, més respectuoses amb el medi ambient i amb les al.lèrgies.

El cost d’aquesta obra ha estat sufragat per l’Ajuntament i ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona a través del Pla d’Acció Municipal (PAM).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: