Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Piscina municipal de Constantí obre portes aquest dissabte

L'equipament estarà obert cada dia, de dilluns a diumenge, de 12 a 20h

Imatge d'arxiu de la piscina municipal de Constantí Imatge d'arxiu de la piscina municipal de Constantí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 15 Juny 2018 21:32

La Piscina municipal obrirà les portes aquest dissabte 16 de juny. Durant aquest cap de setmana (16 i 17 de juny) la piscina obrirà de 12 a 20 h. Amb l’inici de la temporada d’estiu, a partir del 22 de juny i fins el 3 de setembre, l'equipament estarà obert cada dia de dilluns a diumenge, de 12 a 20 h.

Per tal d’accedir a la piscina es poden adquirir els abonaments per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran,infantils o l’abonament familiar, o bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Aquest any hi haurà també la possibilitat d’obtenir descomptes i preus exclusius per als abonats al Gimnàs del Pavelló Poliesportiu.

Pel que fa a les inscripcions i els abonaments per a la piscina municipal, la novetat és que aquest any s’hauran de tramitar a l’OAC de l’Ajuntament.

Per altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació amb la col·laboració del Club Natació Constantí. Els cursos que es podran realitzar aquest any són d’iniciació, per a iniciats, avançat i cursos per a persones adultes. A més, s’ofereix la possibilitat de fer els cursos per quinzenes o bé durant el mes sencer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: