Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els delictes a Salou es rebaixen d’un 3% els darrers mesos

Dimarts s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat per fer balanç del darrer any i parlar del dispositiu, que augmenta de cara a la temporada

La Junta Local de Seguretat de Salou celebrada aquest dimarts La Junta Local de Seguretat de Salou celebrada aquest dimarts CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Juny 2018 08:33

Salou ha reunit aquest dimarts Junta Local de Seguretat per fer una valoració del darrer any en qüestions de seguretat al municipi i plantejar les estratègies de cara als jocs mediterranis i la temporada turística. En aquest sentit, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “la valoració del darrer any i especialment en els darrers mesos ha estat molt positiva i s’ha reduït d’un 3% els fets delictius, seguint així la tendència que es porta els darrers anys”.

A més, l’alcalde ha dit que s’ha constatat que tindrem “més presència de Mossos d’Esquadra que en el dispositiu de l’any passat i seguirem treballant conjuntament amb tots els cossos, però Salou és un municipi tranquil on es pot gaudir de l’espai públic amb tranquil·litat”.

Per la seva part, el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja, ha afegit que “des del punt de vista dels Jocs del Mediterrani s’ha fet una explicació més singular sobre el dispositiu que es muntarà en coordinació entre els Mossos i la Policia Local a Salou i també s’ha fet esment al Pla Director del Jocs”. El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha manifestat  que “tot i que a Salou no hi ha problema amb el Top Manta perquè portem ja molt temps treballant des de la Policia Local; però la petita part de la venda ambulant que hi ha a la zona limítrof amb Cambrils seguirà vigent en coordinació per tal de garantir la seguretat a la zona”.

A la Junta així, s’ha analitzat la situació de seguretat al municipi i la previsió sobre la temporada turística, l’obertura de la comissaria de Platja d’aquest estiu o també el pla de mobilitat que s’aplicarà a la ciutat durant els Jocs Mediterranis; tant pel que fa als dispositius d’aparcament, de trànsit o l’ordenació de trànsit per la prova ciclista cronometrada individual del 30 de juny que afectarà la C-14.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: