Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès millorarà les voreres de les urbanitzacions

L’empresa desbrossarà i farà el manteniment de les voreres de les urbanitzacions de Can Gordei, l’Esplai, el Priorat, la Masieta i Santa Cristina

Imatge d'arxiu de tasques de desbrossament i manteniment a la Bisbal del Penedès Imatge d'arxiu de tasques de desbrossament i manteniment a la Bisbal del Penedès CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Juny 2018 08:44

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat el procediment de les tasques de manteniment de diverses urbanitzacions. El contracte proposat és per dos anys amb un valor de 85.384,18 euros (IVA inclòs) per tot el període. Aquest contracte es publicarà per tal que les empreses interessades puguin presentar les seves propostes dins dels 15 dies de termini. Un cop recollides les diverses propostes i després de fer-ne la corresponent valoració, s’adjudicarà el contracte.

Les urbanitzacions on es duran a terme aquestes tasques són: Can Gordei, l’Esplai, el Priorat, la Masieta i Santa Cristina. Val a dir que aquest contracte no inclou la Miralba, l’Ortigós i el Papagai perquè els treballs en aquestes zones els farà la brigada municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: