Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ICV-EUiA reclama un govern d’esquerres a l’Ajuntament de Tarragona

Arga Sentís (ICV-EUiA) considera que, arran la moció de censura del PSOE al Congrés, la coalició PSC-PP a Tarragona "és més incongruent que mai"

Imatge d'arxiu de la portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Tarragona, Arga Sentís, en un plenari municipal Imatge d'arxiu de la portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Tarragona, Arga Sentís, en un plenari municipal ARXIU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Mai 2018 10:29

El Grup Municipal d’ICV-EUiA a Tarragona considera que ara que el PSOE ha presentat una moció de censura contra el govern del PP de Mariano Rajoy, el govern de l’Ajuntament de Tarragona, format per una coalició del PSC i el PP "és més incongruent que mai", i que cal reconduir la situació. Per aquest motiu, Iniciativa reclama un govern d'esquerres a la ciutat.

Els ecosocialistes recorden que les darreres eleccions municipals, de maig de 2015, van donar als partits d’esquerres un total de 16 escons, dos per sobre de la majoria absoluta, i que en aquestes circumstàncies "no té cap sentit que sigui el PP qui és a l’equip de govern".

Arga Sentís, portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, ha indicat que “és responsabilitat de totes les forces d’esquerra presents a l’Ajuntament de Tarragona complir amb el mandat que va expressar la ciutadania. No pot ser que, amb una majoria social d’esquerres, el PP estigui present al govern de la ciutat”.

Sentís ha afegit que “la ruptura entre el PSOE i el PP que hem vist avui a Madrid fa encara més incomprensible que Ballesteros mantingui membres d’aquest partit a l’equip de govern. És una anomalia que ha durat massa temps i que sempre hem denunciat, però avui ha assolit un nivell que la ciutat de Tarragona no es pot permetre”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: