Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Roda de Berà ja poden votar les propostes dels pressupostos participatius

L’Ajuntament posa en marxa la fase de votació, que s’allargarà durant dues setmanes i oferirà la possibilitat d’escollir a quines de les propostes presentades es destinen 120.000 euros 

L'Ajuntament va ser present al mercat setmanal per aclarir tots els dubtes sobre els primers Pressupostos Participatius de Roda de Berà L'Ajuntament va ser present al mercat setmanal per aclarir tots els dubtes sobre els primers Pressupostos Participatius de Roda de Berà CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Mai 2018 17:33

Després d’una intensa campanya de difusió, l’Ajuntament de Roda de Berà va donar el tret de sortida dilluns a la fase de votació per escollir els projectes que es faran realitat amb els 120.000 euros que l’equip de govern ha destinat enguany als pressupostos participatius. Així, entre el 21 de maig i el 3 de juny, qualsevol persona major de 16 anys empadronada al municipi podrà escollir tres de les dotze propostes disponibles.

En aquesta edició, denominada “zero”, l’Ajuntament ha presentat diferents propostes recollides i consensuades amb les entitats veïnals, mitjançant el sistema de participació ciutadana, i que ja han estat validades pels tècnics municipals.

L’edició 0 finalment haurà de servir no només perquè la ciutadania decideixi les propostes a executar de les disponibles, sinó perquè sigui també una fase pedagògica que pugui oferir pautes i criteris als rodencs per aprendre a fer propostes el més viables possible a partir de l’edició 1, la qual s’iniciarà a finals del mes de juny.

Cada persona haurà de votar obligatòriament tres propostes d’entre les dotze que es proposaran. Es podrà participar de forma presencial a l’Ajuntament, a l’estand informatiu que l’Ajuntament muntarà al mercat setmanal els dies 24 i 31 de maig, a la Fira d’Entitats que tindrà lloc el 2 de juny; i a través d’Internet, a la pàgina que l’Ajuntament ha creat per al procés, www.tudecideixesrdb.cat.

Les propostes guanyadores es desvetllaran el 14 de juny

Els projectes guanyadors es desvetllaran en un acte públic el dia 14 de juny, i s’explicarà com els rodencs poden continuar participant amb l’edició 1.

En aquesta edició totes les persones, estiguin empadronades o no, podran presentar les seves propostes, a través de les entitats veïnals o a títol individual. Per votar, de nou, ho podran fer els empadronats majors de 16 anys, per decidir en quins projectes es destinarà una part del pressupost de 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: