Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament dels Pallaresos neteja les pintades de la vorera i apel·la a la convivència entre veïns

Amb l'objectiu d'evitar mals majors, el consistori opta per netejar les dues pintades ideològicament oposades fetes a la vorera de davant de l'Ajuntament

Uns desconeguts, amb la cara tapada, van pintar una segona pintada a sobre del llaç groc, al davant de l'Ajuntament dels Pallaresos Uns desconeguts, amb la cara tapada, van pintar una segona pintada a sobre del llaç groc, al davant de l'Ajuntament dels Pallaresos CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 20 Mai 2018 13:04

Atesos els esdeveniments que s’han anat produïnt durant les darreres setmanes als Pallaresos, amb continues pintades i contrapintades de caire reivindicatiu i ideològic fetes a la vorera de davant l’Ajuntament, el consistori ha comunicat a través d'un BAN de l'alcalde ha decidit "procedir a la seva neteja definitiva per tal que, el que ha esdevingut fins ara una “pugna ideològica” no acabi generant comportaments violents".

Cal recordar que primer es va pintar un gran llaç groc, a plena llum del dia, i que, posteriorment, uns desconeguts, de nit i a cara coberta, van procedir a pintar-ne una altra de signe contrari.

L'Ajuntament dels Pallaresos ha apel·lat "al respecte mutu, el sentit comú i la convivència entre els veïns i veïnes dels Pallaresos".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: