Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Reus reclama suport per dedicar espais a la via pública en record d'Agulló i Martos

També es denuncia la presència de grups unionistes que difonen accions per les xarxes en el marc d'un acte al Mercadal contra la repressió feixista

 Acte contra la repressió feixista organitzat per l'esquerra independentista a la plaça del Mercadal, amb l'assistència també dels Avis per la Llibertat de Reus Acte contra la repressió feixista organitzat per l'esquerra independentista a la plaça del Mercadal, amb l'assistència també dels Avis per la Llibertat de Reus NÚRIA TORRES / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 17 Mai 2018 12:39

La CUP de Reus ha retret que alguns grups municipals, entre els quals el PDeCAT, en el darrer ple hagin posat pals a les rodes a una moció cupaire en què demanava dedicar espais a la via pública en memòria de Guillem Agulló i Cipriano Martos, i ha reclamat suport per recordar aquestes dues víctimes del feixisme, segons els cupaires. De fet, aquest missatge l'han llançat en el marc d'un acte contra la repressió feixista convocat aquest dimecres al migdia a la plaça del Mercadal, organitzat per l'esquerra independentista, al qual s'han acabat afegint els Avis i Àvies per la Llibertat de Reus.

En aquest acte ha parlat un company de Cipriano, el qual ha recordat que el reusenc va ser torturat i va morir a la caserna de la Guàrdia Civil. També hi ha intervingut el fotoperiodista Joan Borràs, que ha fet una crida a denunciar totes les "agressions violentes" i a "girar la truita" contra aquells que volen que Reus es vegi com "la capital del delicte d'odi". Durant l'acte, també s'ha denunciat la presència de grups unionistes, molt actius a les xarxes, que actuen pel territori arrencant llaços, cartells i pancartes independentistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: